Wat als je een meisje ontmoet dat al een vriend heeft

Hoe te maken met een dergelijke situatie? En hoe waar is de relatie met het meisje?

Over verraad

Geen verschil in of je verandert of met jou, — In ieder geval heeft ze al laten zien dat met een kalme ziel kan misleiden «Liefde» man voor zijn plezier, voordelen, gevoelens of iets anders. En dit gebeurt niet een week, niet een maand, maar al enkele jaren, en ervoor is het gemeengoed geworden.

In theorie zou het moeten belasten, omdat om twee jaar een dubbel leven te verbergen — Ze werkt nog steeds, wat betekent dat het zeer hoogwaardig pompvermogen is om te liegen.

Er is een redelijke vraag: en je weet zeker https://petrosol.com.pe/2016/07/04/hello-world-2-2/ dat je niet als volgt bent aan wie zal veranderen? Het is onwaarschijnlijk dat je haar volledig kunt vertrouwen, wetende dat ze haar man lange tijd loog en geen spijt voelt.

En we zijn ervan overtuigd dat het niet voelt, omdat ze hiervoor lange tijd de kracht zou hebben gevonden om toe te geven en een of andere relatie aan te gaan en te voltooien.

Maar nee, ze woont een dubbel leven, en ze vindt het blijkbaar van. Zelfs als ze nu zijn vriendje zal gooien en je verlaat, zul je haar voortdurend vermoeden om naar links te gaan, omdat het precedent al is gemaakt. Staande schandalen op de bodem van jaloezie zal beginnen.

Hoogstwaarschijnlijk wordt u beschuldigd van Paranoia en rechtvaardigen dat het alleen voor u was, https://www.kamagra.linkkwartier.nl/ en meer zal dit niet gebeuren. Maar wie weet, misschien zal ze zien «Best» versie van u, nadat u al in de officiële relaties hebt gekomen.

Zelfs als u het standpunt inneemt op sommige mensen die zeggen dat het niet nodig is om een ​​persoon in een enkele miskoord te beoordelen, dan zal het hier niet werken, omdat we het hebben over systematisch verraad, dat twee jaar lang is.

Wat is er voor gevoelens

Denk je dat ze van hem houdt. Dan ervaart ze aan jou? Als dit ook liefde is, lijkt deze situatie meer op een Zweedse familie.

Omdat jullie allebei meer willen, moet je omgaan met je gevoelens en begrijpen, ze zijn echt of het is gewoon een aangescherpte passie, passie tegen de achtergrond van lange scheiding en «Forbiditeit».

Misschien verbrandt het het vuur van passie precies «Gevaar» de situatie. Dit lange verraad voor haar kan zoiets zijn als een parachutesprong wanneer het lichaam een ​​enorme hoeveelheid adrenaline toewijst, die verbaasd is en heldere emoties brengt.

Het is interessant voor jou hoe waar is de relatie met dit meisje. Onze mening: 90%, dat u snel zult verdwijnen. Of ze zal verdwijnen «passie», Aangezien de verborgen duidelijk wordt, zal er niet langer de helderheid van emoties zijn, of de hierboven genoemde permanente jaloezie zal het hierboven genoemd vanwege de vertrouwenscrisis.

Gevolgtrekking

Landverraad — Het is altijd misleiding, en het maakt niet uit, verander je, met jou of jij.

Gewoon een geval is genoeg om al het moeilijke werk te devalueren aan het bouwen van een vertrouwensrelatie die je jarenlang hebt doorgebracht. En als de relatie begint met leugens — zal verder slechts meer misleiding zijn.

We denken nog steeds redelijke wezens, geen dieren na instincten. En dan zal het niet mogelijk zijn om de zin te oberen, zeggen ze, we trekken allemaal om nieuw te proberen en naar jezelf te zoeken.