Spellingslessen leuke manier om de rijder te verbeteren

Stel je voor dat de ruiter poseert en jezelf erin. Je hebt alles perfect, je beheert de beweging. Maar wordt op een bepaald moment niet saai? Zo ja, dan is het tijd om te stoppen met het verplaatsen van de heupen heen en weer of rechts links!

Denk eraan hoe je met de hand brieven en woorden schrijft. Probeer nu dit mijn eigen lichaam te schrijven. Die gebruiker suggereerde het woord “kokosnoot”, maar je bent absoluut niet beperkt. Je kunt beginnen met afzonderlijke brieven, dan schrijven, bijvoorbeeld

, “mond”, “Sky”, “Love”, “Syncrophasotron”. U kunt overschakelen naar cijfers of proberen dezelfde letter op verschillende manieren te schrijven. In feite is het niet zo belangrijk, zal dit woord of een willekeurige set tekens!

De reactie van de partner op uw nieuwe bewegingen is vrij voorspelbaar. Ja, in het begin zal hij waarschijnlijk verrast zijn, maar dan zal het heel blij zijn met je idee (denk aan waarom!). En de interessantere bewegingen die je maakt, des te aangenamer wordt het hem en jij.

Deze grappige oefening heeft een ander pluspunt. U wordt afgeleid van gedachten over het diner cialis kopen en de kleur van het plafond en draaien in het proces. De bewegingen van de voeten omwille van het resultaat verminderen de onderbewuste stress vanwege het feit dat u zelden een orgasme in deze pose krijgt. Bovendien wordt fysieke vorm alleen bestudeerd door trainingen, en “schoonmaaklessen” kunnen worden beschouwd als een trainingssessie.