Kus hem in het oor van 8 erogene zones in een man die aandacht heeft

Je houdt zeker als hij met je haar speelt. Hoogstwaarschijnlijk zal hij ook tevreden zijn. Op de huid van het hoofd wordt veel nerveuze uiteinden en impulsen onmiddellijk verder overgedragen. Ren de tips van de vingers in zijn haar, eerst

voorzichtig, dan sterker. Als je de stille krachten en zuchten hoort, betekent dit dat alles correct is!

2. Tenen

Ze kunnen het topje van de tong strelen, en het is erg leuk. Inclusief omdat onverwachts. U kunt echter geleidelijk van boven naar beneden gaan en letten niet alleen op de vingers, maar ook alle voet.

3. Prostaat

Een van de ondergewaardeerde delen van het mannelijke kamagra nederland lichaam. Met de juiste stimulatie zal het zeer tevreden zijn. Het is handig om door het anale gat aan te raken, maar zorg ervoor dat u erover waarschuwt en meer smering kunt nemen.

4. Het binnenoppervlak van de heup

De aanraking zelf in deze zone belooft iets heel aangenaams! Je kunt een lichte massage maken met vingertoppen of lippen.

5. Onderliggen

Zeer gevoelig gebied! Probeer het enigszins te botsen met verschillende druk.

6. Nek

Zijn adamo-appel – krachtige erogene zone. Chinese geneeskunde is van mening dat de schildklier geassocieerd is met intieme autoriteiten, dus precies proberen. Massion deze zone met cirkelvormige bewegingsbewegingen.

7. Tepels

Herenpels zijn gevoeliger dan vrouwen, waaronder omdat ze zelden bezorgd zijn. Ze kunnen veilig worden gelogen als ijs, of aanraken met je vingers.

acht. Oren

Een andere zone die vaak wordt vergeten. Masseren met je vingers of kus en eten. De reactie zal zichzelf niet wachten!