11 manieren om een ​​heer in relaties te zijn, niet hardlopen stick

Meisjes houden van heren.

En zelfs als je overtuigd bent van het tegenovergestelde, dan is Isu zelf: wanneer het meisje

achter de schouders een paar relaties hebben, waarover ze het niet eens willen onthouden, begint ze te begrijpen wat voor soort man ze nodig heeft.

En hier komen we weer terug naar het feit dat meisjes van heren houden. Alleen omdat de gedragsstijl van de heer iemand kan regelen.

Maar er is een probleem: velen worden geleid door de regels van het gedrag dat al lang verouderd is. In dit geval zal je verlangen om een ​​heer te zijn, een andere teleurstelling.

Om dit te voorkomen, om kennis te maken met de basistips, die zelfs het koudste hart zal maken.

Doe zoals je zegt

Vaak is de relatie verbroken vanwege geschonden beloften. Heren zelden of, beter om te zeggen, nooit deze woorden overtreden — behalve wanneer de reden echt respectvol is.

Maar deze definitie past duidelijk niet bij gewone luiheid, gebrek aan noodzakelijke vaardigheden of excuses in stijl «Ik ben hiervoor niet in de stemming».

Als je geen gemoedstoestand hebt om iets te doen, vertel het dan aan je partner, en misschien zal hij het begrijpen en zal het je niet veroordelen. We willen ons allemaal gewoon alleen zijn, thuis zitten, polystye een boek of tabbladen met lange vertraagde serie.

De persoon die je duur bent, weet dit beter dan anderen en begrijpt dat het onmogelijk is om klaar te zijn om 24/7 te communiceren en te ondersteunen.

Het belangrijkste — Kom niet met jezelf de oorzaken als een zieke hond of een plotselinge trein van moeder. Vertel me de waarheid. Immers, vroeg of laat wordt al het geheim duidelijk.

Zeg niet zonder te overwegen

Het is onmogelijk om het belang van woorden te onderschatten. Ze kunnen je relatie beter maken of ze vernietigen zonder een kans om te herstellen.

Er zijn momenten wanneer je de mat of een pijn woord kunt weerstaan, om je partnerstemming niet te bederven.

Over alles, zelfs enkele onaangename dingen kunnen anders worden gemeld. Je kunt de sorry snijden en je kunt zorgvuldig uitdrukkingen selecteren.

Bekijk het meisje naar het huis

Veel mensen denken dat dat aan het meisje aanbiedt om het aan het huis door te brengen — Het is belachelijk of ongemakkelijk, als je natuurlijk niet je eigen auto hebt. Daarom is het maximum dat ze in staat zijn, — Bel taxi of land een partner in het openbaar vervoer.

In feite is de aanwezigheid of afwezigheid van een auto in uw leven niet zo belangrijk. Het is belangrijk dat u echt om de gezondheid en het welzijn van uw geliefde persoon geeft.

Dit is een geweldige manier om te laten zien dat het je niet kan schelen, vooral niet in te spannen.

Toon het initiatief in kleinigheden

Wees een heer — het zijn niet alleen woorden. De manifestatie van het initiatief in kleinigheden is van groot belang.

In plaats van het toestaan ​​van het meisje om alle beslissingen te nemen, waarom neem dan geen eigen selectie van ruimte voor een datum of route voor een reis naar het weekend. En dit gaat niet om die situatie wanneer u alles voor een andere persoon beslist.

Bied haar gewoon de opties die je leuk vond, en ze zal blij zijn dat je echt voor je relatie zorgt. En kies iets specifieks dat je al samen kunt.

Bied compromis aan

U bent het er niet mee eens waar te gaan om te bestellen welke film op te nemen? Dit is geen probleem voor een heer die leert compromissen.

Zelfs als je melodrammen bekijkt — Dit is iets anders dan de grens mogelijk, om een ​​beetje tijd te verspillen en naar de film te kijken waarvan ze gek is.

Uiteindelijk zal dit geen apocalyps komen. Je houdt van haar, toch? Het is gewoon een goede manier om te bewijzen dat het belangrijk voor je is en je bent geïnteresseerd in tijd met haar doorbrengen.

Wees beleefd (altijd)

Heer is niet gemakkelijk om terug te trekken. Hij is kalm en kalm, zelfs in die situaties waarin de meeste mensen zouden hebben uitgeschakeld. Dit is zijn kracht, en het fascineert.

Gentleman schreeuwt niet, zweert niet en klimt nog niet meer in de gevechten vanwege enkele kleine dingen. Hij respecteert de mensen om hem heen — Het maakt niet uit of ze hem bekend zijn of niet. Ja, meisjes houden van stil gedrag, vooral in kleinigheden.

Omdat de kleine dingen het belangrijkst zijn. Als je niet beleefd bent in relatie tot anderen, kun je je vriendin respecteren?

Het strijden van haar tassen

Zelfs als het een kleine handtas is, waarin de portemonnee en de telefoon zijn geplaatst.

We weten allemaal dat een meisje 10-kilogram pakketten kan slepen wanneer er niemand is die haar kan helpen dapoxetine.

Maar sinds ze je verscheen, probeer dan gevoeliger en vaker hulp te bieden. Uw acties zullen u het zeer gekoesterde gentlemanische beeld maken dat velen proberen te bereiken.

Houd de deur er voor vast of sla deze naar voren

Ja, sommige regels «Ouderwets» nogsteeds aan het werk. En ja, dit is een ander item over het initiatief.

Natuurlijk kan ze deze deur zichzelf openen en zelfs voor je vasthouden als je dat hebt gedaan. Het punt hier is helemaal niet.

Case in zorg en gevoeligheid.

Toen het meisje voelt dat je aandacht besteedt aan dergelijke huishoudelijke trivia, realiseert het echt dat het niet onverschillig voor jou is. En het versterkt je relatie.

Wees beleefd en vriendelijk met haar moeder

Mamma — Dit is heilig. Je houdt waarschijnlijk van je moeder en behandelt het als een schat, dus waarom niet van toepassing zijn op de moeder van je geliefde persoon?

Ten eerste toont het uw opvoeding, uw manieren en waarden.

Ten tweede, het schept je ouders van je meisje. Een goede relatie met haar ouders — Dit is de sleutel tot een gelukkige relatie.

Denk eraan: geen onbeschoftheid, geen klachten, gesprekken met vrienden over hoe je wekt / verstopt het verblijf van je vriendin. U — gentleman, dus we gedragen ons als.

Inferieur eraan

Vanzelf, de ouderwetse handeling om een ​​meisje een plek te bieden (of het nu in een restaurant, bus, in lijn en t. D.) — Dit is een beproefde manier om je liefde uit te drukken.

Je zult haar niet alleen de oude goede dagen laten herinneren dat je net voor haar begon te zorgen, maar ook het gevoel geven — speciaal en je waardeert haar.

Vraag toestemming van haar ouders

Sommigen zijn het misschien niet eens met deze praktijk, maar dit wordt absoluut beschouwd als een gentleman-act, die respect voor de ouders van het meisje manifesteert.

Name het is banaal, maar hiermee bewijzen je hoe serieus je voelt over je geliefde persoon.

Ook, als je meisje nog steeds bij zijn ouders woont, zul je ze laten zien dat ze echt in veilige handen zal zijn.

En ten slotte is dit een Grand Lifehak, die helpt om ouderlijk vertrouwen te krijgen.